ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A holhoskapu.hu adatvédelmi nyilatkozata

Személyes adatok gyujtése és tárolása

A személyes adatok gyujtése, tárolása és felhasználása lelkiismeretes és felelosségteljes módon történik. Személyes adatait nem fedjük fel, és nem értékesítjük harmadik fél rendelkezésére, kizárólag az Ön által választott szolgáltatás céljából használjuk fel.

Regisztráció a holhoskapu.hu hírleveleire

Felhasználóinkat megkérjük, hogy a holhoskapu.hu szolgáltatások elérése érdekében személyes adatokat közöljenek magukról.

Személyes adataira elsosorban az alábbiak miatt van szükség:

Hírlevélre való fel- és leiratkozás (Holhoskapu feliratkozás)

Az www.holhoskapu.hu oldalon az olvasóknak, érdeklodoknek lehetosége van regisztrálniuk aholhoskapu-hírlevélre, ezáltal feliratkozni hírlevelére.
Az adatok megadásával a regisztráltak elfogadják, hogy a holhoskapu.hu hírleveleket juttathat el a postafiókjukba. A megadott személyes adatokat a holhoskapu.hu harmadik fél számára nem szolgáltatja ki, és betartja a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi eloírásokat.

Hozzáférés a személyes adatokhoz

A holhoskapu.hu lehetové teszi a felhasználóknak, hogy bármikor ellenorizzék azt, hogy személyes adataik megfelelnek-e a valóságnak.
Önnek lehetosége van a régebben megadott személyes adatok megtekintésére és módosítására.

A személyes adatok védelme

A holhoskapu.hu szigorú elvek szerint védi a felhasználók személyes adatait, és teljes mértékben az általuk megadottak szerint jár el. Számos különféle biztonsági technológiát és eljárást alkalmaz a személyes adatok illetéktelen hozzáférésének, felhasználásának vagy közzétételének megakadályozására. Az Ön által megadott személyes adatokat például ellenorzött létesítményekben elhelyezett, korlátozott hozzáférésu kiszolgálókon tárolja.