Ne válasszon garázskaput, amíg nem olvasta ezt az oldalt!  
Garázskapu - Segítség a választásban
 
Holhós Kapu - A Hörmann garázskapu specialista
 
   
 

Ezt az oldalt csakis azért állítottuk össze, hogy segítsünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást a garázskapu témakörben. Nagyon gyakran fordul elő sajnos, hogy egy ilyen sok évre tervezett megoldást azért szükséges kicserélni pár év múltával, mert az eredeti választás nem volt megfelelő. Mégis szigetelt lett a garázs, feljebb került az aljzat szintje vagy egyszerűen csak nem azt a célt szolgálja, amit szerettünk volna. Szeretném ha Ön elkerülné ezt, ezért arra kérem szánjon rá 10 percet a döntése meghozatala előtt erre a pár gondolatra! Rakja össze a legjobb garázskapu megoldást és kérjen rá azonnal ajánlatot is!

Üdvözlöm Önt, Holhós Attila vagyok, a http://www.holhoskapu.hu/garazskapu/ weboldal tulajdonosa. Nem biztos, hogy a mi termékünkre van szüksége, de ezen az oldalon olyan információkhoz juthat, amelyekkel jelentős összeget takaríthat meg már a tervezés alatt is, érdemes végigolvasnia!

Ennek az oldalnak van egy új változata, ide kattintva elérheti!

I. Hogyan választ garázskaput az, aki hosszútávra tervez?

A legfontosabb dolog, amit az elején tisztázni kell, az mindenképpen a garázskapu hőszigetelési foka. Létezik erősen, közepesen hőszigetelt valamint hőszigeteletlen (utólag hőszigetelhető) garázskapu. Ha csak nagyon kis esélye van annak, hogy a garázs valaha is fűtött lesz, akkor mindenképpen érdemes hőszigetelt típust választani. Az erősen hőszigetelt típusú garázskaput azoknak ajánlom, akiknek a garázs szerves része a háznak, vagy fűtött helyiség és közvetlenül a házhoz csatlakozik. Tehát Önnek milyen a megfelelő hőszigetelési fok?

II. A garázskapu motívum kiválasztása

A két fő motívum a bordás (vízszintesen csíkos) és kazettás. Ezen belül léteznek széles és keskenyebb mintázatok. A közepes borda és kazetta motívum minden típusnál lehetséges. Javaslom, hogy csak a főbb típust válassza ki most, válaszomban fogom Önnek jelezni, hogy melyik típusok érhetőek el! (Általánosságban elmondható az, hogy a bordás motívumú garázskapuk kedvezőbb árfekvésben vannak.)

Lehetséges mintázatok (hőszigetelési foktól függően:)

Garázskapu bordás mintázat
Garázskapu kazettás mintázat

III. Automata garázskapu vagy kézi mozgatású?

Az esetek döntő többségében automata garázskaput választanak. Ebben az esetben nem szükséges semmilyen kiegészítő kilincs vagy zárszerkezet, mert az automatika tartalmaz a zárszerkezeten kívül még egy feltolási elleni védelem funkciót is. (Kívülről nem lehet felfeszíteni a garázskaput, azaz teljes értékű zárszerkezet!) Minden automatikánk tartalmazza a nyomatékhatárolót, ami azt jelenti, hogy a garázskapu zárás közben tudja, mekkora erővel szükséges mozgatnia a garázskaput (folyamatosan tanulja), ha ez az erő hirtelen megnő mert alákerül valamilyen tárgy, akkor automatikusan megáll és visszanyit.

IV. A garázskapu színe

Alapesetben a garázskapu fehér, RAL9016 színű. Az alábbi Hörmann színek lehetségesek még:

Garázskapu Hörmann alapszínek

Lehet még fafóliás mintázatú:

Garázskapu aranytölgy színek

Vagy lehet teljesen egyedi szín is, amennyiben pontosan tudjuk a RAL színkódját! (Erősen hőszigetelt LPU garázskapu lehetséges csak fafóliás motívummal, valamint az utólag hőszigetelhető LTE típus csak fehér lehet! )

V. Méretek, amire szükségünk lesz!

Garázskapu méretek lemérése

Ha bent állunk a garázson belül, akkor az alábbi méretekre van szükségünk. (Kattintson ide a méretek segítségéhez.)

Amennyiben valamelyik méret hiányzik, kérem írja be: "nincs" Ha ezzel kész van, akkor gyakorlatilag össze is állította magának azt a garázskaput, amelyre valóban szüksége van. Ha tovább megy az oldalon, azonnal ajánlatot is kérhet a garázskapura, melyre 48 órán belül (általában hamarabb) válaszolok is Önnek!

VI. Kiegészítők:

Átjáróajtó csak erősen hőszigetelt LPU típusban lehetséges. (Mérettől függően kb. 180 000 Ft (bruttó), ha gyakran nyitja az ajtót, mert személybejáróként is használja, akkor kérje ajánlatom, abban mindig szerepeltetek más lehetőséget is erre a megoldásra!)

Most pedig ajánlatot is kérhet azonnal!

Az Elküldöm gombra kattintva eljuttatja hozzánk ajánlatkérését, amelyre 48 órán belül válaszolunk Önnek!

 

 
   
 

Holhós Kapu - A Hörmann Garázskapu Specialista!